Technické parametry systému LIVING 82

Stavební hloubka 82 mm
Počet komor 7
Design Classic
Povrchové úpravy Dekorační fólie/AutomotiveFinish / TopAlu
Těsnění 2x dorazové, 1x středové
Tepelná prostupnost rámu Uf 0,96 W/m2.K
Tepelná prostupnost skla Ug 1,1 – 0,5 W/m2.K
Celková tepelná prostupnost tepla Uw 1,1 – 0,74 W/m2.K
Vhodnost použití Nízkoenergetické domy a pasivní domy

Výhody dveří LIVING 82

  • 7-komorový okenní systém s vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi a hodnotou Uf až 0,96 W/(m²K)

  • Inovativní patentované těsnění s tvarovou pamětí

  • K dispozici i s šedým a karamelovým odstínem jádra

  • Certifikát pasivního domu dle zkušebny ift Rosenheim

  • Maximální designová individualita

  • Vyrobeno výhradně z dveřních rámů a křídel

  • Schüco = 100 % made in Germany

Vyvinuto pro Vaše vysoké nároky

Schüco LivIng je nový profilový systém, který vytváří nové standardy pro oblasti komfortu, bezpečnosti, energetické účinnosti a designu. Díky stavební hloubce rámu 82 mm a tepelně izolačním vlastnostem na úrovni pasivního domu splňuje již nyní nároky kladené na úsporné vchodové dveře budoucnosti. Nová technologie těsnění nabízí velmi účinnou ochranu proti průvanu, vlhkosti a hluku – a to po celou dobu životnosti vchodových dveří. Kvalita “Made in Germany” a ochrana proti vloupání do třídy RC 2 jsou další argumenty, díky kterým se snáze rozhodnete pro vchodové dveře Schüco LivIng.

Vynikající energetická bilance

Teplo zůstává uvnitř, zima venku. Sedm komor uvnitř rámového profilu zajišťuje maximální tepelnou izolaci až na úrovni pasivního domu, která dosud byla bez nákladných doplňkových opatření prakticky nemyslitelná. Pokud svá původní stará okna a dveře vyměníte za Schüco Livlng, výrazně snížíte svou dosavadní energetickou bilanci. Vedle úspory energie výrazně snížíte také škodlivé emise CO2 . To pak představuje úsporu energií a s ní spojených výdajů za topení, a současně angažmá v ochraně našeho klimatu. Vynikající tepelněizolační vlastnosti dělají z oken Schüco Livlng skutečně exklusivní a komfortní obytná okna a dveře, neboť teplota na vnitřní straně rámů neklesá ani za nejtužších zimních podmínek citelně pod pokojovou teplotu. Tím je trvale a účinně bráněno tvorbě průvanu a srážení vlhkosti.

Infračervený termografický snímek jasně ukazuje, v jakých místech domu dochází k nekontrolovatelné ztrátě energie. Červená značí tepelnou, tudíž energetickou ztrátu.

Po svědomité instalaci nových oken ze systému Schüco LivIng dokazuje termografie vysoký energetický výnos této investice. Původní energetická ztráta byla téměř bezezbytku eliminována.

Inovativní patentovaná technologie těsnění s vynikající tvarovou pamětí

Moderní plastová okna a dveře v současnosti vykazují životnost delší než 30 let. Bezvadné, pokud tak dlouho budou fungovat i všechny ostatní komponenty – jako například okenní těsnění. Neboť právě to významně přispívá k zachování funkčnosti oken. S okny Schüco Livlng získáte tu nejvyšší kvalitu až do posledního detailu: je v nich integrováno vysoce jakostní těsnění z EPDM. EPDM je těsnicí materiál extra třídy a díky jeho vynikajícím vlastnostem nachází uplatnění v mnoha nejrůznějších oblastech, jako např. v medicíně, v leteckém či automobilovém průmyslu. U oken Schüco LivIng  se těsnění EPDM vyznačuje perfektní těsnící účinností s vynikající tvarovou pamětí, která garantuje skvělou těsnost po celou dobu životnosti vašich nových vchodových dveří.

Díky použití této nové technologie těsnění a modernímu automatickému sváření v naší výrobě, Vám garantujeme maximální těsnost i v kritických rohových partiích oken. Pro Vás to znamená především komfort bydlení s dobrým pocitem.

Schüco Living – Individualita patrná na první pohled

Vchodové dveře Schüco Livlng v sobě spojují funkčnost a nadčasový design. Harmonická souhra s nejrůznějšími tvary a barevnými variacemi propůjčuje každému domovu nezaměnitelný ráz.

Schüco Living se přizpůsobuje trendům moderní architektury. V posledních letech je velmi vysoký zájem o okna a dveře v mnoho šedých odstínech. Proto je tento profilový systém k dostání i se šedým jádrem. V dřevěných dekorech se okna a dveře dodávají v žíhavém odstínu karamelu. To dodává dveřím harmonický vzhled, především, když jsou dveře otevřeny.

Schüco LivIng: Nepřetržitý pocit jistoty

K tomu můžeme dosti přispět s okny Schüco Livlng. Vytváří pocit bezpečí, neboť jejich vyzrálá technika výrazně ztěžuje život všem zlodějům a nenechavcům. Vedle samotné vysoké odolnosti plastového materiálu se plastový okenní systém Schüco Livlng vyznačuje také nadprůměrnou stavební hloubku s velmi hluboko uloženým kováním. Zloději tak mají značný problém s nalezením vhodného místa pro nasazení páčidla. Moderní technika uzamykacího mechanismu s hřibovitou hlavou a ocelové kování prakticky znemožňuje vypáčení Vašich oken. Ani navrtání kování se díky použití tvrzené oceli jen tak nepodaří. Abyste mohli být neustále bezstarostní.

Schüco LivIng – energeticky úsporné dveře vyvinuty přímo pro Vás